Reclanet voegt woord bij daad en vervangt Mopshondenklokken!

Reclanet Holding, een grote exploitant van buitenreclame, gebruikte tot voor kort een Mopshond en een Franse Bulldog als publiekstrekkers. We wezen het bedrijf op de ernstige gezondheidsproblemen van deze kortsnuitige honden, en eind 2018 paste Reclanet zijn beleid aan. Vervolgens werd de daad bij het woord gevoegd: een flinke klus!

Nieuw logo

Allereerst werden de beelden op de Facebookpagina verwijderd. Vervolgens moest het oude logo vervangen worden, want de Mopshond met pilotenbril was daar onderdeel van. Het nieuwe logo werd begin 2019 geïntroduceerd. Kort daarop werden de websitefoto’s vervangen.

Mopshondenklokken zijn vervangen

Een ander, heel groot project was het vervangen van de Mopshondenklokken: die hingen verspreid door heel Nederland aan lantaarnpalen en bij bushaltes. De eerste nieuwe klokken hangen inmiddels: de foto van de zieke Mopshond is vervangen door een daadkrachtig wijzende vinger.

Dit is geen klein project! We waarderen het enorm dat Reclanet ons verzoek zo serieus nam en alle sporen van de zieke honden langzaam maar zeker uitwist.

Bedankt Reclanet!

Ook een reclame met een Mopshond of Franse Bulldog gezien? Meld het ons, dan schrijven wij het bedrijf aan.

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht