Ballengek Pascha zoekt ervaren baasje

Pascha
In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Pascha!
 
Dit is Pascha, 6 jaar oud. Hij komt voort uit een een herderkruising. Omdat Pascha is gevonden, weten zijn verzorgers in het Haags Dierencentrum niets van zijn verleden. Hierdoor is het onbekend of Pascha geleerd heeft om alleen thuis te blijven. Dit zal in een nieuw huis weer langzaam opgebouwd moeten worden na zijn verblijf in het asiel. Dat geldt ook voor de zindelijkheid.
 
Pascha is gek op eten, soms zelfs iets te veel. Zijn nieuwe baasje zal zich moeten voorbereiden op een flinke begeleiding van Pascha's voernijd. Omdat hij wisselend reageert op andere honden, en voer delen uiteraard geen optie is voor deze gulzigaard, kan hij uitsluitend geplaatst worden in een huis zonder andere viervoeters.
 
Een hond met een handleiding dus. Maar Pascha is ook een heel gezellige, lieve kameraard. Zijn verzorgers omschrijven hem als een grappige, drukke clown. Zo vindt hij het geweldig om met ballen te spelen. Het liefst met niet één, niet twee, maar met drie tennisballen tegelijk! En tijdens de wandelingen buiten loopt hij graag met zo veel mogelijk stokken in zijn bek.
 
Ben jij wel toe aan een nieuwe uitdaging voor 2020 en heb je de tijd en ervaring om Pascha de positieve begeleiding te geven die hij nodig heeft? Maak dan snel een afspraak met het Haags Dierencentrum via hond@haagsdierencentrum.nl of 070-366 18 06.
 
Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht