Syntus gebruikt geen kortsnuiten meer!

Syntus gebruikte om de bus aan te prijzen in het herfstweer de kreet: ‘Droevig weer hè? #pakgewoondebusweer’. Wij vonden het droevig weer, dat de Mopshond gebruikt werd om deze boodschap over te brengen

Syntus was zich er niet van bewust
Syntus, of Keolis zoals het tegenwoordig heet, is een vervoersbedrijf in het oosten van het land. We schreven hen aan en legden uit dat honden met een dergelijke korte snuit lijden onder hun uiterlijk en dat reclames van deze dieren de populariteit van het ras vergroten. Het bedrijf was zich hier totaal niet van bewust.

Chapeau voor Syntus
Ze reageerden snel en beloofde in hun toekomstige reclames geen kortsnuitige honden meer gebruiken. Chapeau voor Syntus!  

Reclame gezien meld het ons en help mee de kortsnuitige honden uit het straatbeeld te laten verdwijnen.

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht