Pumba zoekt gezelschap voor de feestdagen

Pumba de hond
In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Pumba!
 
Pumba is een Toy Fox terriër van ongeveer 10 jaar oud. Hij is in het asiel terechtgekomen omdat hij een duidelijke mening over kinderen heeft: 'Kinderen zijn stom’. Punt uit. Daarom zoekt hij nu een leuk huisje waar geen kinderen over de vloer komen.
 
Voor volwassenen is Pumba een leuk, actief en vriendelijk hondje. Omdat hij zulk goed gezelschap is, snapt hij het niet als hij alleen wordt thuisgelaten. Als hij wel alleen moet zijn, geeft hij daarom een huilconcert, zodat je de weg naar huis weer snel terug kan vinden. Attent.
 
Pumba is speels en gek op ballen. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein ze zijn, Pumba vindt ze allemaal fantastisch! Ook gaat hij graag wandelen met zijn nieuwe baas. Pumba kan goed los lopen, hij luistert dan prima. Omdat hij een gevoelige luchtpijp heeft, moet hij wel in een tuigje uitgelaten worden. Bij stress en het gebruik van een halsband gaat Pumba hoesten.
 
Ben jij op zoek naar goed gezelschap voor de feestdagen en een vriend om het nieuwe jaar mee in te luiden?
 
Kijk dan op de website van Dierentehuis De Hof van Ede en informeer via dehofvanede@dierenbescherming.nl of 088-8113530.
 
Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht