Thaigo zoekt een baasje

Thaigo

In de dierenasielen zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Thaigo!

Thaigo is een lieve bruinzwarte Herdershond van pas vier jaar. Deze pechvogel kan wel wat extra aandacht gebruiken. Het is al de vierde keer dat hij in het asiel zit. Deze keer omdat zijn laatste eigenaren te weinig tijd voor hem hadden. Toch zit hij niet bij de pakken neer. Hij gaat gewoon nóg een keer op zoek, met frisse moed.

Hij zoekt een eigenaar die echt genoeg tijd voor hem heeft. Als Thaigo zijn energie niet kwijt kan, zie je dit terug in zijn gedrag. Dan probeert hij bijvoorbeeld scooters en auto’s te pakken. En dat is gevaarlijk! Daarom zoekt Thaigo iemand die genoeg aandacht aan hem kan besteden en de tijd heeft om hem verder te begeleiden.  

Verder is Thaigo een typische Herder in zijn gedrag: lekker gek en druk. Hij is het allergelukkigst als er veel mensen om hem heen zijn om mee te spelen.

Thaigo reageert wisselend op andere honden. Met de een klikt het beter dan met de ander. Katten en kinderen zijn sowieso een no-go. 

Ben je op slag verliefd geworden op de knappe Thaigo? Kunt u niet langer wachten om kennis met hem te maken? Maak dan snel een afspraak met het Haags Dierencentrum via hond@haagsdierencentrum.nl of 0703661806, en kom kennismaken met Thaigo!

 

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht