Bastaard Bo zoekt een beste vriend

Hond Bo

In de dierenasielen zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Bo!

Bo heeft net zijn vijfde verjaardag gevierd en al het nodige meegemaakt, maar heeft ook nog een heel leven voor zich. Na een eerder verblijf in het asiel had hij net een fijn huis gevonden toen het noodlot toesloeg. Na een halfjaar elkaars beste vriend te zijn geweest, overleed zijn nieuwe eigenaar plotseling. Nu zit Bo weer in het asiel.

De knappe bastaard-reu is zeer enthousiast als hij je eenmaal kent en leuk vindt, maar kan tegenover vreemden waaks en terughoudend zijn. 

Wandelen is de favoriete hobby van Bo, maar omdat hij niet van andere honden gecharmeerd is, is loslopen geen optie. Zijn verzorgers oefenen nu veel met hem door tijdens wandelingen een feestje te maken van de aanwezigheid van een andere hond.

Bo vindt kleine kinderen ook erg spannend, en ook katten zijn niet echt zijn ding. Het zal dan ook niet verbazen dat Bo het liefst intrekt bij een gezin zonder kinderen en andere dieren. 

Ben jij op zoek naar een maatje voor het leven en heb je het geduld om Bo aan je te laten wennen? Kom dan gezellig langs om kennis met hem te maken. Met Dierentehuis Zeist kan een afspraak worden gemaakt via dierentehuiszeist@gmail.com of 0343-49 12 31.

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht