Hond Pepper zoekt huis

Hond Pepper
In de dierenasielen zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Pepper!
 
Deze leuke Boerenfox had het altijd goed voor elkaar. Totdat zijn lieve, toegewijde baasje werd opgenomen en niet meer thuiskwam. Zo kwam deze hond van middelbare leeftijd - geboren in november 2008 - ineens in het asiel terecht.
 
Pepper is een lieve hond, maar wel een hond die het best gedijt in een rustige situatie. Drukte van kinderen of andere dieren vindt hij niets, dan wordt hij onrustig. Bij vreemden, vooral mannen, is Pepper eerst afwachtend. Het beste kun je hem dan negeren totdat hij zelf naar je toekomt.
 
Pepper zoekt een baas die zowel lief als consequent voor hem kan zijn. Die consequente behandeling heeft hij echt nodig. Hij voelt zich het best bij een baas met overwicht. Je moet het rustig aanpakken en zijn vertrouwen winnen. Heb je dat, dan vindt Pepper het erg leuk om met jou (en een bal) te spelen!
 
Even alleen blijven kan Pepper wel, maar niet te lang. Hij is ook waaks en laat het weten zodra iemand langs zijn huis loopt.
 
Pepper is geen moeilijke hond, maar wel eentje waarbij consequentheid en rustige benadering de sleutelwoorden zijn. Hij is op zoek naar een lieve baas, bij wie hij de tweede helft van zijn leven mag wonen.
 
Krijgt Pepper van jou een nieuwe kans? Neem dan contact op met Dierenasiel Zwolle via info@dierenasielzwolle.nl of 038 – 4601784 en kom kennismaken met Pepper.
 
Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht