Buster de Beagle zoekt een baas

Beagle Buster

In de dierenasielen zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Buster!

Buster is een Beagle, gecastreerd en pas vijf jaar oud.

Beaglestreken zijn Buster niet vreemd. Zijn eten, of dat nou rechtmatig of onrechtmatig is verkregen, laat hij door niemand meer afpakken. Voor Buster is dat vanzelfsprekend, maar niet iedereen is het daarmee eens en daardoor kan hij wel eens venijnig uit de hoek komen.

Verder doet Buster het best goed in het asiel. Hij draait goed mee met de regelmaat, heeft een leuk vriendinnetje en een hoop snuffelvertier buiten.

Buster zoekt een baas zonder kinderen of andere dieren. Duidelijkheid, regelmaat en uitdagingen waar hij bijvoorbeeld zijn neus voor kan inzetten, zijn belangrijk voor hem. 

In het bos loopt Buster het liefst los en hij luistert dan ook hartstikke goed, zeker voor Beagle-begrippen! Hij is ook heel sociaal naar soortgenoten. Aan de lijn lopen is evenmin een probleem en doet hij ook nog eens netjes zonder trekken. Ook alleen thuisblijven kan Buster goed, maar hij ligt dan wel graag in een bench.

Zijn verzorgers in het asiel denken dat Buster voor de juiste baas echt een aanvulling op diens leven zal zijn.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Dierenasiel Crailo in Hilversum via contact@dierenasielcrailo.nl of 088 - 2027027 en kom kennismaken met Buster.

 

Heb je geen plek voor Buster , maar wil je wel graag helpen? Dierenasiel Crailo biedt ook de mogelijkheid om adoptant te worden. Via een maandelijkse bijdrage help je de honden. En dat is hard nodig, want het asiel vangt ieder huisdier in nood op en weigert nooit op grond van leeftijd of ziekte. Wordt ‘jouw’ hond herplaatst, dan eindigt het adoptantschap.

Je kunt je adoptiedier natuurlijk ook af en toe een bezoekje brengen. Of een wandeling met hem maken op de hei. Die extra aandacht is fantastisch voor de honden die er merkbaar blij van worden.

De langzitters zijn u dankbaar!

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht