Krijgt Bonnie een fijn thuis voor kerst?

Hond Bonnie

In de dierenasielen zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Bonnie!

Bonnie is een mooie - zij het wat stevige - dame van pas 3,5 jaar oud. Volgens de vorige eigenaar was ze onzeker en blafte ze vaak naar vreemden. Maar in het Dierenopvangcentrum Gouda merken ze daar gelukkig helemaal niks van. Daar is Bonnie een rustige, relaxte dame.

Bonnie wacht iedereen kwispelend op en laat zich rustig aanlijnen. Ze valt buiten ook niet uit naar andere honden of naar katten. Het enige nadeel is dat Bonnie 34 kilo weegt en dit gewicht in de strijd kan zetten. En dan is mevrouw echt heel sterk.

Bonnie is altijd blij als ze koekjes krijgt. Maar haar nieuwe eigenaar moet wel aan de slag om haar wat te laten afvallen, want te dik is ze toch echt. Haar conditie wordt nu rustig opgebouwd en als het goed is gaan de kilo’s er dan vanzelf af. Gelukkig vindt Bonnie spelen met een bal of flostouw erg leuk - deze geeft ze ook weer prima af.

In het opvangcentrum zijn ze begonnen met het spelen van denkspellen met Bonnie. De snuffelmat heeft ze al onder de knie. Moeilijkere spellen zijn nog lastig, maar als ze wat hulp krijgt vindt ze het erg leuk om te doen.

Bonnie zoekt een huis zonder andere dieren en zonder kleine kinderen. Mee in de auto vindt ze prima, maar ze kan ook gerust een paar uurtjes alleen thuis blijven.

Wil jij Bonnie een fijn thuis geven? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Gouda via gouda@dierenbescherming.nl of 088-8113490 en kom kennismaken met Bonnie.

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht