Bengy en Lady zoeken een huisje

Bengy en Lady

In de dierenasielen zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een of meer in het zonnetje. Deze maand: het duo Bengy en Lady.

Bengy en Lady zijn twee kruising Chihuahua teefjes van 2 en 3,5 jaar oud. Het duo is aan elkaar gehecht en zoekt dan ook een nieuw huisje voor hen samen.

Het zijn twee lieve dames. In het begin zal je daar volgens hun verzorgers misschien nog vraagtekens bij zetten, want ze moeten je wel even leren kennen. Maar als het ijs eenmaal gebroken is zijn het twee schatten van honden.

Bengy en Lady hebben nog niet zo heel veel geleerd. Aan de opvoeding zal een nieuwe baas nog met hen moeten werken. Ze zijn waaks en zullen blaffen als er visite komt. Wel kunnen de twee prima alleen thuis zijn en zijn ze allebei zindelijk. 

De dames hebben het niet zo op andere honden en kunnen daarom niet geplaatst worden in een huis waar al andere viervoeters aanwezig zijn. Dit mooie duo vindt het dan ook niet leuk in het asiel. Ze wachten met smart tot een nieuwe baas ze komt ophalen.

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Dierentehuis Ter Marse via [email protected] of 059-9614905. En kom snel kennismaken met Bengy en Lady!

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht