Hond Aika zoekt huis

hond Aika

In de dierenasielen zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een (of meer) in het zonnetje. Deze maand: Aika!

Maak kennis met Aika, een gesteriliseerde Stafford (geboren op 20 november 2009). Aika is een hele lieve dame die bij de verkeerde sturing veel stress krijgt. Daar ging het dan ook mis bij haar vorige baasjes. Er werd nauwelijks met haar gewandeld en als er een hond buiten liep en de deur open stond, stormde ze op de hond af. De dierenpolitie heeft de baasjes daarom geadviseerd haar af te staan. Gelukkig waren ze het daar mee eens.

In de opvang bleek meteen dat Aika gewoon wat rust nodig had. Ze was erg gestrest en viel vrijwel meteen in slaap in haar mand. Aangezien ze niet veel gewandeld had, was haar conditie niet helemaal op peil. Aan de lijn lopen was haar vreemd, maar gelukkig leert ze heel snel. Ondertussen loopt ze keurig aan de lijn tijdens haar dagelijkse wandelingen met nog twee andere honden. Ze moet nog wel het een en ander leren. Nieuwe honden ontmoeten vindt ze bijvoorbeeld nog wel erg spannend. Met de juiste begeleiding gaat dit wel steeds beter.

Aika is op zoek naar een leuk gezin dat haar rust en beweging kan bieden en haar verder wil socialiseren. Aika kan prima geplaatst worden bij een andere hond mits deze stabiel is. Met de juiste begeleiding en voldoende geduld kan ze ook geplaatst worden bij andere dieren.

Heb je interesse? Zoek haar dan op via de website van Animal's Faith of mail naar asiel@animalsfaith.nl.

                                   

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht