Daisy zoekt een huisje

Daisy

In de dierenasielen zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Daisy.

Daisy is een mooie, lieve dame van 2 jaar. Deze jonge Staffordshire Terriër is een echte mensenvriend, leergierig en speels.

Ze kent nog niet veel commando's, maar langzaamaan begint ze woorden te herkennen, vooral als die woorden betekenen dat ze een lekker koekje krijgt als ze iets goed doet. Ze is gek op lekkere dingen!

Bij haar eigen mensen is Daisy een lieve en aanhankelijke hond. Door haar lange verblijf in het asiel kan ze echter niet zo goed omgaan met teveel prikkels, waardoor ze soms kan uitvallen naar mensen die haar passeren. Dit komt vooral omdat ze in het asiel niet al haar energie kwijt kan. Het is volgens haar verzorgers dan ook een feest om met Daisy op de speelweide met ballen te spelen. Haar 'speer-momenten' zijn het leukste, dan rent ze als een gek rondjes over de weide. 

Daisy zoekt een huis met een tuin, waar ze lekker in kan rondrennen, en een ervaren baas met evenveel energie als zij. Omdat ze niet zo'n grote fan van andere honden en katten is, zoekt het asiel een huis waar Daisy het enige huisdier is. Bovenal heeft Daisy vooral een stabiel en liefdevol huis nodig, waar zij haar rust kan vinden. 

Heb je interesse? Neem dan contact op met Stichting Dierentehuis Zeist op 0343491231 of dierentehuiszeist@gmail.com.

 

 

 

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht