De meest effectieve stichting tegen onrecht bij rashonden

De meest effectieve organisatie tegen onrecht bij rashonden

Dier&Recht is natuurlijk niet de enige orgaisatie die het opneemt voor rashonden, maar wel de meest effectieve. Naast het geven van voorlichting en het lobbyen bij de politiek zijn we vaak de 'luis in de pels' voor organisaties die ogenschijnlijk de belangen van rashonden verdedigen. Bijvoorbeeld de Raad van Beheer, de rashondenverenigingen, sommige dierenbeschermingsorganisaties en zelfs het Ministerie van Economische Zaken. Deze organisaties doen er alles aan om de ziekmakende rashondenfokkerij in stand te houden.

Dier&Recht is er voor de ware hondenliefhebber
Als echte hondenliefhebber moet je bij Dier&Recht zijn. Met een significant lager budget dan onze tegenstanders weten we het hen toch knap lastig te maken! We zijn er van overtuigd dat we uiteindelijk, ondanks alle weerstand, de rashond weer gezond zullen krijgen. Hiervoor hebben we uw steun nodig.

Onze donateurs gaan voor gezondheid, vitaliteit en een natuurlijk karakter! Geen vloerkleedjes met ademhalingsproblemen, maar stevige, opgewekte en actieve dieren.

Meer over Dier&Recht
Wil je meer weten over Dier&Recht, over onze financiën en wat we allemaal met weinig middelen doen? Lees hier dan over Dier&Recht.

Kom jij een reclame- of media-uiting met kortsnuiten tegen? Meld het ons! Met een misvormd dier maak je immers geen reclame. Wij informeren het betreffende bedrijf over de ernstige problemen, en vragen het om geen reclame te maken met misvormde honden.

Lees verder...

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht