Blog

22 januari 2020 11:31

De Engelse Bulldog, de Chihuahua, de Franse Bulldog en de Mopshond zijn rassen waarbij de voortplanting meestal niet op een natuurlijke manier verloopt. Via kunstmatige inseminatie en/of een keizersnede worden deze rassen kunstmatig in stand gehouden – met dank aan de meewerkende dierenartsen. Daar lijkt nu verandering in te komen.

Lees verder...

23 maart 2018 14:02

Deze lezersvraag is de aanleiding om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten. Wat kun je met je huisdier doen na zijn dood? Elke eigenaar krijgt er immers mee te maken. En iedereen is anders…

Lees verder...

6 november 2017 10:50

De Engelse Bulldog, de Chihuahua, de Franse Bulldog en de Mopshond zijn rassen waarbij de voortplanting in de regel niet langs de natuurlijke weg verloopt. Via kunstmatige inseminatie en/of keizersneden worden deze rassen kunstmatig in stand gehouden – met dank aan de meewerkende dierenartsen.

Lees verder...

18 oktober 2017 10:52

Mensen zouden zich goed moeten informeren voordat zij BARF aan hun hond geven, want vers vlees kent namelijk veel risico’s.

Lees verder...

2 oktober 2017 09:59

Vandaag kwam Balou in de praktijk voor haar halfjaarlijkse seniorencheck. Balou is een lieve Grote Munsterlander van veertien jaar, zes maanden, een week en een dag oud, aldus de eigenaar. Dat het haar soms zwaar valt voor deze oude dame te zorgen, dat zag ik wel.

Lees verder...

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht